MCC Bleiswijk 'Grand Day' 2016

Tweede Pinksterdag , 16 mei 2016, is het weer zover, dan organiseert MCC Bleiswijk voor de 49e keer haar traditionele 'Grand Day'.

Het wordt weer evenement dat je niet mag missen!!! Tijdens deze open bekercross zal er gestreden worden in de volgende solo klassen:
50cc, 65cc KW, 65cc GW, 85cc KW, 85cc GW, MX2-Tweetakt, MX2-Viertakt, MX1, Veteranen en de Superklasse.
Bij voldoende inschrijvingen zal er ook een peewee en een damesklasse zijn.

Het inschrijgeld bedraagt 20,- euro (per klasse)

Er zijn mooie premies te verdienen, voor alle klassen behalve de superklasse zijn de volgende bedragen beschikbaar: 30 euro voor de winnaar, 20 euro voor de 2e plaats en 10 euro voor de 3e plaats.
Voor de winnaar van de superklasse ligt maar liefst 300 euro klaar, 200 euro voor de 2e plaats en 100 euro voor de derde plaats.

Vorig jaar hadden we de 'Holeshot premie', dit jaar doen we het iets anders. Er vallen premies te verdienen met de 'eerste doorkomst', dat wil dus zeggen degene die het 1e rondje het snelst aflegt.  

Dus er zijn genoeg redenen om mee te doen!!! Kom 2e pinksterdag gezellig naar de 'Grand Day'.

Op zondag kunt u al inschrijven van 17:00u. tot 19:00u. De kantine is dan geopend.

Dit jaar is het ook weer mogelijk te overnachten op het terrein.


Maandag gaan we weer inschrijven van 08:00u. tot 09:30u. We gaan om 10:00u beginnen met de training. Zorg dat je op tijd bent!

KNMV basissport licentie verplicht! Wij zijn niet aangesloten bij de MON! Een daglicentie is NIET verkrijgbaar bij ons.

Om het inschrijven zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij u om alvast een inschrijfformulier te downloaden en ingevuld mee te nemen.

 

Vlaggers gezocht!!!!!!

Bent u van plan naar de 'Grand Day' te komen om te kijken, misschien is vlaggen iets voor u. U ziet de actie van dichtbij en helpt mee aan de veiligheid van de rijders. Voor eten en drinken wordt gezorgd!!

U kunt zich aanmelden via een pb op facebook, of via een mailtje naar info@mccbleiswijk.nl.